Профиль
Мои заказы
Избранное
Мой профиль
Войти / Зарегистрироваться

1.png

 

Довершіть свій образ з DRESSA

 

Іноді в модному жіночому образі головну роль грає зовсім не підібраний look або взуття, а стильні аксесуари, які додають в наряд яскравий завершальний акцент. Ми дуже часто отримували питання від вас про аксесуари й сьогодні готові представити вам колекцію для стилізації ваших луків. В нашому асортименті з'явились модні та стильні сонцезахисні окуляри та функціональні та гарні ремені.

Якого акценту не вистачає вам?

 

 

2.png

 

 

Модний аксесуар, без якого сьогодні не обходиться жодна представниця прекрасної статі - це сонцезахисні окуляри. Красиві та стильні окуляри не просто захищають очі від шкідливого впливу сонячних променів, але і стають сьогодні ключовою складовою модного образу. Зараз дуже модно носити сонцезахисні окуляри, підібрані в тон або під стиль одягу. Такі стильні монохромні образи з окулярами стали дуже популярними, тому в моді з'явилися різні забарвлення не тільки в оправі, але і в самих склах.

 

 

3.png

У списки трендових модельок 2021-2022 попали модні сонцезахисні окуляри з принтованою оправою. Поєднання коричневого и бурштинових відтінків в такій оправі дійсно виглядає дуже вишукано.

 

 

Ретро стиль - один з головних трендових напрямків 2021 року. Додати актуальну нотку 70х років у повсякдення вам допоможуть стильні окуляри. Стилізуйте образ окулярами с акцентною оправою або у тон образа, в залежності від вашого сьогоднішнього настрою.

4.png
6.png 5.png

 

8.png Звичайно, підготували для вас і стильні без оправні моделі з базовими лінзами світло-бежевих та темніших відтінків.

 

 13 copy.png

 

 

Ремінь - один з найбільш універсальних аксесуарів

 

Сьогодні його використовують не тільки для того, щоб поясний виріб залишався на місці, але і для додання образу завершеності, для того, щоб підкреслити талію або стегна і, найчастіше, для того, щоб привнести потрібний акцент на повний образ.

 

 

7.png

 

Ремінь може бути в одній колірній гамі з комплектом одягу або іншими аксесуарами (для більш спокійних, стриманих образів) або ж виступати як яскравий аксесуар. Важливо розуміти, якого ефекту ви хочете досягти. Жорсткі вимоги до кольору ременя відповідати кольору взуття, сумки або іншого вже не актуальні.

 

9.png Незмінна класика, актуальна в усі часи, - тоненький ремінець, який підкреслює талію. Такий аксесуар завжди в моді та підходить практично всім.

 

Широкий ремінь легко підкреслить чіткість силуету і приховає маленькі недоліки фігури.

10.png

 

11.png  

Колірна гамма ременів різноманітна - всі їх можна розділити на три групи:

-темна класика;

-пастельні тони;

-яскраві кольори (однотонні та з візерунком).

Якщо ви хочете підкреслити витонченість своєї талії, сміливо вибирайте пояс, який буде контрастувати з основним кольором одягу. А якщо головний акцент у вашому вбранні доводиться не на талію, віддайте перевагу поясу, що збігається з ним за кольором. Обидва варіанти однаково гарні.

 

 

12.png

 

А тепер саме час обрати ваш ідеальний аксесуар цього літа. Переходьте на сайт та обирайте своє.

Стилізуйтесь з DRESSA!

 

13.png